Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
   Ева Гата
    
    Ця львівська авторка (вона пише під псевдонімом, справжнє ім’я Ольга Коссак) за освітою - математик. Доцент Львівського національного університету ім. І.Франка, авторка шести захоплюючих романів і просто "сонячна жінка" провела у нашій бібліотеці майстер-клас "Як навчитись жити в гармонії із самим собою і світом".
    Ева Гата - письменниця, яка називає себе "українським Паоло Коельйо". Той бразильський письменник не користується особливою пошаною критиків, але має величезну армію читачів по всьому світу. Можливо, така доля чекає й на Еву Гату.


    Гата, Е. Бланік відчиняє двері: роман / Ева Гата; іл. М.Коссак. – Львів: БаК, 2010. – 272 с.

    Життя і Смерть завжди поруч – дві нерозривні частини вічного Буття. Час для кожного летить нестримно, безкомпромісно вносить свої корективи і в таємні сподівання, і відверті прагнення. Непомітно минає день за днем. За плечима залишаються літа за літами. Що далі? Невже усі роки минули даремно? У чому був їх сенс? Як прожити життя, щоб, оглядаючись на нього, не очікувати смерть із тремтливим жахом чи соромом? Відповіді на ці запитання можна знайти в романі "Бланік відчиняє двері".






    Гата, Е. З варяг у греки, або історія, накреслена рунами: роман / Ева Гата; іл. М.Коссак. – Львів: БаК, 2008. – 208 с.

    В кожному куточку земної кулі є наші співвітчизники, які покинули свої домівки у пошуках ліпшого життя. Та чи здобули вони омріяне щастя в далеких краях? Перед заробітчанами постає одвічне запитання: як стати щасливим на чужині? Відповідь на це запитання дає пропонована книга.





    


    Ева Гата. Очищення, або роблю, що хочу / Ева Гата; іл. М.Коссак. – Львів: БаК, 2007. – 208 с.

    Як стати вільною людиною? Як зробити правильний вибір в житті? Що потрібно, щоб прожити повноцінне життя? Виявляється, не так вже й багато - треба лише заглибитися в себе, і відповідь знайдеться Вона, ця відповідь завжди поруч з нами. Наш Світ простий, досконалий і справедливий. Щоб бути щасливим треба лише зрозуміти його основні закони. В книзі автор намагається дати відповідь на ці сокровенні питання.

 


           

    Гата, Е. Сюрпризи долі, або змагання між Аполлоном і Паном: роман / Ева Гата; іл. М.Коссак. – Львів: БаК, 2009. – 212 с.

    Життя час від часу полюбляє; дарувати нам сюрпризи. Добре, якщо вони приємні, проте частенько буває навпаки.
Вже скоро полудень віку, кожний наступний день подібний до попереднього. І раптом зрада. Усе, що будувалося впродовж багатьох років, руйнуються. Попереду прірва. Як її переступити? Як потрапити на інший бік? Відповіді на ці запитання дає роман.










    Гата, Е. Три чесноти, або казка про оріхалк: роман / Ева Гата; іл. М.Коссак. – Львів: БаК, 2010. – 216 с.

    Мешканців Краю провадять сіре, нецікаве, сповнене фальші життя. Як повернути колишню славу батьківщині, що потонула у мороці забобонів? Чи може одна людина вплинути на плин подій? Що треба зробити кожному, щоб жити в щасливій країні? Відповідь на ці та інші запитання дає роман-феєрія "Три чесноти, або казка про оріхалк".