Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2014 рік / Літературний Тернопіль - 2014. - №1

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 [В обласній дитячій бібліотеці] [...] [Текст]: [про бібліогр. довідку "світ її любові" до ювілею В. Семеняк-Штангей] // Літературний Тернопіль. - 2014. - №1. - С. 158.


    10 листопада затишна зала академічного обласного театру актора і ляльки прийняла тих, хто прийшов привітати з полуднем віку талановиту письменницю і журналістку, авторку кількох популярних книг Валентину Семеняк-Штангей. Керівники обласних письменницької та журналістської організацій Євген Безкоровайний та Микола Ротман вручили ювілярці нагороди; теплі слова на її адресу мовили письменники Марія Баліцька, Зіновій Кіпибіда, Богдан Мельничук та інші. Проза В. Семеняк-Штангей прозвучала у виконанні заслуженої артистки України Віри Самчук.
   Додамо, що листопадові зустрічі з Валентиною Семеняк-Штангей відбулись у Тернопільській міській бібліотеці для дорослих (вул. Макаренка, 1), у міській централізованій бібліотеці для дітей (вул. Миру), в обласній бібліотеці для дітей та в дитячому садочку села Великі Гаї. Під час зустрічей авторка презентувала свою нову книжку для дітей "Великі пригоди маленького люстерка". В обласній дитячій бібліотеці (директор Надія Новіцька) на пані Валентину чекала приємна несподіванка. До ювілею письменниці відділ довідково-бібліографічної та інформаційної роботи (Н. Яскілка, М. Наконечна) підготував ілюстровану книжечку "Світ її любові". Це видання містить короткий біографічний нарис, бібліографію творів авторки й матеріалів про її життя і творчість. Перелік публікацій розміщено у чотирьох розділах в алфавітному порядку авторів і назв видань. Довідка адресована вчителям, читачам-учням, краєзнавцям, бібліотекарям.