Новини / Анонси / "Kinect - майданчик" - зона інтерактивних розваг

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
Шановні користувачі бібліотеки!
Запрошуємо дітей та дорослих до участі в активних іграх з використанням пристрою Kinect Xbox 360, за допомогою якого ви зможете проявити та розвинути спритність, увагу та розумові здібності.

Чекаємо Вас:
понеділок, четвер, п'ятниця з 
15:00 до 17:00
неділя з 14:00 до 16:00

       Іграми можна керувати за допомогою рухів тіла. Kinect реагує на твої рухи. Якщо потрібно вдарити, то бий! Якщо потрібно стрибнути, стрибай! Щоб активувати сенсор, непотрібно ніяких дротів і підключень лише змахни рукою. Після чого зможеш розпочати гру сам або удвох. Будь ти завзятим геймером чи ні, кожен може грати і розважатися.
        Kinect — безконтактний сенсорний ігровий контролер, спочатку представлений для консолі Xbox 360, і значно пізніше для персональних комп'ютерів під керуванням ОС Windows. Розроблений фірмою Microsoft. Заснований на додаванні периферійного пристрою до гральної консолі Xbox 360, Kinect дозволяє користувачеві взаємодіяти з нею без допомоги контактного ігрового контролера через усні команди, пози тіла, об'єкти або малюнки.
    Kinect — це горизонтально розташована коробка на невеликій круглій підставці, яку розташовують вище або нижче екрана. Розміри — приблизно 23 см в довжину і 4 см у висоту. Складається з двох сенсорів глибини, кольорової відеокамери та мікрофонної решітки. Власницьке програмне забезпечення здійснює повне 3-х вимірне розпізнавання рухів тіла, міміки особи та голосу. Мікрофонна решітка дозволяє Xbox 360 виробляє локалізацію джерела звуку та придушує шуми, що дає можливість говорити без навушників та мікрофона Xbox Live. Датчик глибини складається з інфрачервоного проектора, об'єднаного з монохромного КМОП-матрицею, що дозволяє датчику Kinect отримувати тривимірне зображення при будь-якому природному освітленні. Діапазон глибини та програмне забезпечення дозволяють автоматично калібрувати датчик з урахуванням умов гри і навколишніх умов, наприклад меблів, що знаходяться в кімнаті.
    Захоплюючий з першої секунди, Kinect всіх піднімає з дивана, щоб рухатися, сміятися і підбадьорювати один одного. Хочеш повеселитися разом з другом? Просто грай!
    Гра Kung Fu High Impact - це «інтерактивний файтинг» розроблений Virtual Air Guitar Company. Розробники обіцяють мультяшні візуальні ефекти, «надзвичайно точні технології відстеження тіла», повноекранний режим історії , мультиплеєр і «складні випробування».

 
 
    Гра Game Party: In Motion включає в себе 16 ігор, від дартсу до аркадних розваг на зразок настільного хокею, які підходять усім гравцям, незалежно від їх досвіду. Навіть за назвою неважко здогадатися, що Game Party: In Motion - це чергова збірка міні-ігор. Гравці зможуть використовувати власні аватари, а все управління здійснюватиметься за допомогою відповідних рухів тіла і жестів.

 
 
 
    Гра Kinect Adventures – гра, яка гарантовано змусить тебе рухатись і дозволить грати зовсім по-новому. Разом з друзями і близькими ти можеш стрибати, ухилятися і прокладати собі шлях під час гостросюжетних пригод в екзотичних локаціях.