Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2013 рік / 26 липня 2013р. "У ногу з часом"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
  к Колопенюк, М. У ногу з часом [Текст]: [другий рік працює "Бібліомістечко" в обласній бібліотеці для дітей] / М. Колопенюк // Вільне життя. - 2013. - 26 липня. - С.1. - (Книгозбірня поруч).

У ногу з часом

    Обласна бібліотека для дітей впевнено модернізується. Першим кроком було відкриття інтернет-центру для наших відвідувачів, наступним - творчий проект «Бібліомістечко», попереду - робота ресурсно-інформаційного центру «Поглянь у майбутнє» (для дітей і підлітків, які опинилися у важкій життєвій ситуації).
    «Ми до вас, як на свято», - кажуть і пишуть наші відвідувачі, а особливо шанують і люблять відділ обслуговування дошкільників і учнів 1-4 класів, де вже другий рік працює «Бібліомістечко» - майданчик для розвитку дітей через гру, збираючи кожен раз все нових і нових малюків-пізнайків 1-3 рочків, 4-6-річних чомусиків 
і розумників 7-10 років.
     Пізнавальні заняття, рухливі ігри, рольові вправи, освоєння комп’ютера і творчість на Smart-дошці, добірки цікавих і нових книг та журналів допомагають нашим маленьким відвідувачам та їх батькам глибше познайомитися з можливостями сучасної дитячої бібліотеки. Робота в «Бібліомістечку» не тільки урізноманітнила підхід до надання відвідувачам всебічної інформації, не тільки зробила цікавішим дозвілля дітей, а й допомогла нам залучити нових користувачів, популяризувати наші фонди творчо й ефективно.

Марія Колопенюк, бібліотекар.