Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2013 рік / 14 червня 2013р. "Літо кличе до книгозбірні"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 к Чайківська, Н. Літо кличе до книгозбірні [Текст]: [літні читання у ТОБД] / Н. Чайківська // Вільне життя. - 2013. - 14 червня. - С.1. - (Завітайте).

Літо кличе до книгозбірні

   Обласна бібліотека для дітей запрошує всіх юних тернополян цікаво та весело провести дозвілля з книгою. Впродовж літніх канікул на вас чекає чимало пригод.
  Серед іншого — літературний круїз «Веселі канікули проведем на ура!» за маршрутом: казкова долина з чарівним замком (понеділок — день рухливих ігор); місто Журляндія (вівторок — день періодики); мультзамок (середа — день мультфільмів); місто чомучок (четвер — день інтелектуальних ігор). У круїз вирушайте кожного третього тижня щомісяця.
   Здійсніть віртуальну мандрівку «Пам’ятники міста розповідають» у липні, тоді ж вирушіть в інтернет-подорож «Король солодощів — шоколад». Знайомство з «Казковою країною Всеволода Нестайка» заплановане на серпень.
   Позмагайтесь у конкурсах на ліпші слайд-репрезентацію про свій літній відпочинок або цікаве дозвілля та представлення найцікавішої книги, прочитаної влітку. В серпні змагайтесь у конкурсі читців «Рядки улюблених поезій».
    Станьте учасниками літературних читань «Чарівна сила казки», майстер–класів «Мотанка — родинний оберіг», «Книга з бісеру», вікторини «Професії від А до Я», віртуальної прогулянки «Знай, люби, бережи» у червні. У червні та серпні також діятиме літній кінозал «Мультитек@» (щочетверга від 15.00 до 17.00). Детальніше про всі акції дізнайтеся у книгозбірні.

Надія Чайківська,
заступник директора обласної бібліотеки для дітей.