Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 

   
    
Бердыхова Я. Мама, папа, занимайтесь со мной / Яна Бердыхова. - М.: Физкультура и спорт, 1985. - 104 с.


    Яна Бердихова пропонує нові форми занять: спільні вправи батьків і дітей. Ця книжка – своє – рідна енциклопедія для батьків, де можна знайти відповіді на різні питання.











   Дорога в Країну здоров’я: збірник нарисів і порад юним фізкультурникам / упорядник І.Ф. Горбенко. – К.: Веселка, 1984. – 158 с.: іл.

    Нариси цього збірника і поради олімпійських чемпіонів допоможуть вам стати сильними і мужніми. З книжки ви дізнаєтесь про роль науки і техніки в розвитку спорту, про те, як спорт виручав людей в тяжких життєвих обставинах.










    Дубогай А. Д. Физкультура: мы и дети / А. Д. Дубогай, Л. М. Мовчан. – К.: Здоровья, 1989. - 144 с.

    Книга надає рекомендації по вихованню у дорослих і дітей навичків самостійних занять фізкультурою і спортом.











   Иващенко Л. Я. Самостоятельные занятия физическими упражнениями / Л. Я. Иващенко, Н. Н. Стрипко. – К.: Здоровья, 1988. - 160 с.: ил.

    В книзі надано рекомендації по індивідуальному плануванню занять фізичними вправами за інтересами.











   Избавимся от лишнего веса / Иржи Шонка [та інші]. – М.: Физкультура и спорт, 1987 . - 208 с.: ил.

    Автори пропонують широкому колу читачів профілактику ожиріння для дорослих і дітей, і про те як позбутися лишньої ваги.












   Коростелев Н. Б. 50 уроков здоровья: рассказы / Николай Коростолев. – М.: Дет. лит., 1991. - 144 с.: ил.

     Готові ви 20 хвилин в день приділити здоров’ю своїх дітей? Якщо так, то прочитайте цю книжку. Це короткий підручник здоров’я не лише для дітей, але і для дорослих.










    Литвинов Е. Н. Как стать сильным и выносливым: книга для учащихся / Е. Н. Литвинов, Л. Е. Любомирский, Г. Б. Мейскон. - М.: Просвещение, 1984. – 63 с.: ил.

    Автори посібника вчать слідкувати за своїм здоров’ям, правильно організувати режим дня, регулярно займатися фізичними вправами, постійно тренуватися в своїх спортивних навичках.









   Никифиров Ю. Б. Аутотренинг + физкультура / Ю.Б.Никифиров. - М.: Сов. Спорт, 1989. - 44 с.

    Всім відомо для того, щоб досягти рекордних результатів спортсменам допомагають не тільки тренування а й сила волі. Без слушних порад психолога, без віри у себе успіху в спорті не бачити. Нам, не чемпіонам і не рекордсменам на своїх тренуваннях потрібно об’єднати в єдине ціле заняття фізичними вправами і аутотренінг. Як це зробити? Прочитайте у брошурі.








    Прокофьева С. Л. Румяные щеки / С. Л. Прокофьева, Г. В. Сапгир, В. Г. Гришин. – М.: Физкультура и спорт, 1988. – 192 с.: ил.

    Ця книжка розбудить в дитини інтерес до фізкультури і до спортивних ігор. Веселі вірші, забавні казки, оповідання, загадки зробили видання інтересним і захоплючим.











   Саркизов-Серазини И. М. Путь к здоровью, силе и долгой жизни / И. М. Саркизов-Серазини. - М.: Физкультура и спорт, 1987. – 192 с.: ил.

     Книга великого вченого в галузі лікувальної фізичної культури і масажу професора І. М. Саркизова-Серазини, допоможе зміцнити здоров’я, правильно організувати свій побут продовжити активне творче життя.











     Семенов И. Учись быть здоровым, или Как стать Неболейкой. – М.: Полиздат, 1991. - 176 с.

    Головний герой Неболейко дає поради юним читачам і їхнім батькам, щоб вони були веселі і здорові, щоб подружилися з спортом, дотримувалися режиму дня. Ця книжка для спільного читання батьків і дітей.