Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2012 рік / 12 грудня 2012 р. "Школярі учитимуть "Букварик електробезпеки"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
Школярі учитимуть "Букварик електробезпеки" [Текст]: [в обласній бібліотеці для дітей презентували "Букварик..." Володимира Остап'юка]: [розмова з автором книги]/ Л. Томків // Місто. - 2012. - 12 грудня. - С.5.

Школярі учитимуть «Букварик електробезпеки» 


   Напередодні професійного свята енергетики Тернопільщини представили громадськості книгу під назвою «Букварик електробезпеки», автором якої став помічник голови правління-генерального директора з питань охорони праці ВАТ «Тернопільобленерго» Володимир Остап’юк.
- Володимире Олександровичу, в чому особливість видання?
- Основою його створення стали малюнки, котрі надійшли в обленерго на конкурс з електробезпеки у 2011 році. У видання увійшли малюнки не лише переможців, але і багатьох інших учасників.
- Чому називається саме «Букварик електробезпеки»?
- Видання складається з віршів, котрі розміщені в алфавітному порядку, і до кожного вірша підібрано один, а то і більше малюнків на ту ж тему, про що йдеться у вірші. Видання кольорове і привертає увагу маленьких читачів. Не менш цікавим буде і для дорослих.
- У виданні розміщені лише вірші та малюнки?
- Окрім ліричної частини, у «Букварику...» є і правила електробезпеки. Книжка складається із шести частин, до кожної з яких є правила безпеки чи надання першої долікарської допомоги.
- Де можна знайти «Букварик електробезпеки»?
- «Букварик електробезпеки» ми передали в усі школи Тернопільської області, а також у Тернопільську обласну бібліотеку для дітей.

Відділ по роботі з громадськістю
ВАТ «Тернопільобленерго»