Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2012 рік / 30 березня 2012р. "Театр - моя стихія"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 
к. Ігнатюк, Л. "Театр - моя стихія" [Текст] : [в обласній бібліотеці для дітей відбулась зустріч з актором драматичного театру О. Папушею] / Л. Ігнатюк // Вільне життя. - 2012. - 30 березня. - С. 6.


"Театр - моя стихія"

     Міжнародний день театру — не просто професійне свято митців сцени, це — свято мільйонів глядачів. В Україні традиційно з нагоди цього дня відбуваються театральні фестивалі, нагороджують колективи, театри показують свої кращі спектаклі.
    В обласній бібліотеці для дітей у відділі мистецтв, у рамках роботи клубу «Рандеву», відбулася творча зустріч з актором академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Шевченка Олександром Папушею. Він розповів учням і всім присутнім про атмосферу театру й життя акторів. Пан Олександр також розказав про свій шлях у світ Мельпомени, про ролі, які йому довелося зіграти. Актор чудово грає на гітарі, пише пісні та музику до вистав.
     Яскравим доповненням заходу стала книжкова виставка «Театр - моя стихія», на якій представили літературу, що розповідає про історію українського театру, видання про життя і діяльність відомих акторів.

Людмила Ігнатюк,
бібліотекар відділу мистецтв
обласної бібліотеки для дітей.