Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 
    Збірник казок, легенд та міфів народів світу для дітей. Тут також є цікаві матеріали про міста і села України, легенди та перекази про них, прислів’я та приказки різних народів, а також ігри дітей народів світу.













  
    "Домашній ПК" - журнал XXI століття, що розповідає про роль інформаційних технологій, про комп'ютерний стиль життя. Регулярно публікуються матеріали про мережу Internet, комп'ютерних іграх, мультимедіа, новинки програмного і апаратного забезпечення. "Домашній ПК" - це ефективне керівництво по вибору і покупці нової техніки для домашнього та особистого користування. Видання орієнтоване на масову аудиторію - як для початківців, так і для досвідчених користувачів.

http://www.dpk.com.ua/








     "Країна знань" - науково-популярний журнал для юнацтва, для допитливих, для тих, хто прагне мати знання про Світ. Його девіз: «Scienta vinces» («Наукою переможемо» (лат.).
  Його мета – ознайомлення молодого покоління з найрізноманітнішими галузями знань. Журнал публікує статті, присвячені математиці, фізиці, хімії, біології, астрофізиці, філології.


http://knowland.hotusa.org/index.html










    "Однокласник" – це  цікавий сучасний журнал для підлітків. Тут учень середніх і старших класів школи знайде все, що його цікавить. Інтерв’ю з зірками шоу-бізнесу, молодіжні новини, статті на різноманітні теми (кохання, стосунки з однолітками та старшими, навчання, хобі, спорт), психологічні тести, анекдоти, конкурси (з призами!), оповідання й повісті, гороскопи, пронизливі дописи читачів... І це далеко не все. „ОК” друкує плакати з портретами зірок музичної та кіно-індустрії, рецепти смачних страв, посібники з гри на гітарі, в’язання, догляду за домашніми рослинами й тваринами. Тож і хлопець, і дівчина знайде у журналі інформацію корисну для себе.Журнал максимально відкритий до спілкування. Юні журналісти та фотографи можуть поділитися своїми думками та враженнями, взявши участь у щорічному конкурсі „Твій погляд”. З художніми творами юних поетів та письменників читачів знайомить „Літстудія „Росинка”. А рубрики „Лист” та „Посиденьки” пропонують замислитися над питаннями та проблемами, що турбують молодь.„Однокласник” – це україномовний повноколірний журнал для розумних підлітків, це клуб, що об’єднує тих, хто любить читати й хоче писати.
Виходить раз на місяць.





 
    Журнал «Пригоди» буде найкращим порадником учням 6- 10 класів. У ньому вони прочитають ексклюзивні інтерв`ю з українськими зірками, навчаться розбиратися в модних тенденціях, зможуть знайти відповіді на питання, що найбільше хвилюють підлітків (стосунки з батьками, друзями, вибір професії, становлення характеру). Щономера - цікаві конкурси з чудовими призами, тести, прикольні «фішки» та захоплюючі оповідання! Журнал «Пригоди» - найкращий друг і порадник сучасного підлітка!

http://www.feya.net.ua/vydannia/5/










     «Ровесник» - радянсько-російський молодіжний журнал, що виходить з липня 1962 року. Основна аудиторія - молодь від 14 до 28 років. Випускається видавничим домом «Ровесник». Тиражі видання становлять кілька мільйонів примірників. На даний момент (2009) «Ровесник» є популярним щомісячним журналом про музику, шоу-бізнесі, новинки кіно, відеофільмах, освіту, відпочинок і розваги, що виходить накладом 100.000 прим.

http://www.rovesnik.ru/dom/rovesnik.asp










    
На сторінках журналу для підлітків “Сто талантів” ти можеш прочитати про все, що так деколи важко батькам донести до твоєї свідомості . Просто й ненав’язливо статті журналу промовляють до хлопця чи дівчини віком 1-15 років і допомагають їм увійти в доросле життя. Актуальні питання в рубриці “Сам на сам”, тести, оповідання, статті про музику й спорт, моду і зовнішність, ломиголовки та рубрика “Шукаю талановитих друзів” – усе те, що цікавить вас, підлітків.

http://www.svichado.com/sto_talantiv.html











     
“OOPS!” – це нові тенденції моди для юних красунь, поради експертів з косметики та догляду за собою. Тут ти знайдеш спеціальні репортажі з найбільш наболілих проблем, які тільки можуть хвилювати дівчаток на порозі дорослого життя. “OOPS!” – молодість, краса, мода, кохання, історії зірок, тести.

http://allfiles.com.ua/category/zhurnaly/zhenskie/oops/










 Інформативно-рукодільний журнал: 9 ексклюзивних майстер-класів (валяння, декупаж, канзаші, 















Вишивання-найкраще з рукоділь! Для тих, хто з цим погоджується створений новий випуск журналу "Вишиванка". Підвищуйте свою майстерність разом з нами і творіть прекрасне легко і просто.