Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2011 рік / 11 листопада 2011р. Друзів книги побільшало

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 
к. Ракоча, Г.
Друзів книги побільшало [Текст] : [в обласній бібліотеці для дітей відбулася посвята в читачі "Здрастуй, здрастуй, дім книжковий!"] / Г. Ракоча // Вільне життя. - 2011. - 11 листопада. - С. 6.


Друзів книги побільшало

  
 Маленьких читачів завжди чекають і радо зустрічають працівники відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Тернопільської обласної бібліотеки для дітей. Це не дивно, адже з цього відділу починається знайомство із книгозбірнею, і саме від перших вражень залежить формування ставлення до книги та до читання. Англійське прислів'я каже: «Якщо ви хочете дати гарну освіту своїм дітям, заведіть їх у хорошу бібліотеку».
   Днями в читальному залі книгозбірні відбулася посвята в читачі «Здрастуй, здрастуй, дім книжковий!» Учнів спеціалізованої школи №3 1-Б класу зустрічали казкові герої. Червона Шапочка познайомила маленьких читачів із правилами користування літературою. Королева Книга після складних випробувань (вікторин, конкурсів) надала діткам право користуватися скарбами Книжкового королівства і вручила «Пам'ятку юного читача» та емблему «Читач обласної бібліотеки для дітей-2011».
     Привітав усіх і чемний хлопчик Читайлик та подарував юним гостям читацькі щоденники.

Галина Ракоча, завідувачка відділу
обласної бібліотеки для дітей.