Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Творча зустріч читачів нашої бібліотеки із відомою тернопільською письменницею, фотохудожницею, журналісткою Валентиною Семеняк-Штангей

24.10.2014
      24 жовтня в читальному залі відділу обслуговування учнів 5-11 класів відбулась творча зустріч читачів нашої бібліотеки із відомою тернопільською письменницею, фотохудожницею, журналісткою Валентиною Семеняк-Штангей. На заході були присутні учні 7А класу, а також бібліотекар школи № 24 Любов Гаврилівна Назар. Із біографією, а також численними досягненнями талановитої тернополянки школярів ознайомила працівник книгозбірні Леся Федчина. Вона також назвала та продемонструвала книги пані Валентини, які користуються неабияким попитом серед читацької аудиторії нашої бібліотеки.
    До слова було запрошено і саму письменницю. Щира та відкрита у поводженні, гостя одразу ж завоювала прихильність енергійних та непосидючих школярів. Діти із захопленням слухали розповіді про численні подорожі та пригоди письменниці. Пані Валентина, у свою чергу, нагородила уважних слухачів авторськими книгами, а також подарувала їм ексклюзивну фотороботу «Квіти на снігу».


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 3, всього 1485
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua