Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

30.09.2014
 30 вересня у Тернопільській обласній книгозбірні для дітей відбувся святковий захід, приурочений до Всеукраїнського дня бібліотек. За доброю традицією у цей день колектив книгозбірні приймає найщиріші вітання від читачів, освітян, колег із різних куточків України, а також від представників влади та управління.
Не став винятком і цей рік. На іменини до бібліотеки поспішили юні читачі - учні 3Б класу школи-ліцею №6 імені Назарія Яремчука, які потішили гостей свята оригінальним привітанням у жартівливій формі. Виступ своїх вихованців доповнили педагоги – класний керівник Любов Степанівна Кріль, а також директор школи Олександр Остапчук.
До урочистих вітань з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек приєдналась і Наталія Собкович – начальник відділу культури і мистецтв департаменту культури релігій і національностей Тернопільської ОДА. Гостя привітала «бібліотечну сім`ю» із професійним святом, а також нагородила почесними грамотами найбільш сумлінних працівників. Творчу еліту Тернопілля на святі представляв Євген Безкоровайний – голова Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України. Він також презентував декілька цінних видань, які стануть гідним поповненням книжкового фонду бібліотеки. 
Із книгами в руках на святковий захід завітав і Тарас Миськів – представник видавництва «Навчальна книга – Богдан», який подякував колективу книгозбірні за багаторічну плідну співпрацю та побажав успіхів у всіх починаннях.
Хвилини естетичної насолоди та духовного піднесення подарували учасникам свята студенти музичного училища імені Соломії Крушельницької Христина Пилип та Ігор Мержиєвський, які виконали на фортепіано визначні твори світової класики. На завершення святкового дійства директор ТОДБ Надія Новіцька подякувала усім, хто розділив із колективом книгозбірні радість свята, а також висловила сподівання, що черговий Всеукраїнський день бібліотек проходитиме під знаком миру та стабільності.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 4, всього 1504
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua