Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Сходини "Поведінка на природі"

21.09.2014
     Зустрічі з давніми друзями після тривалої розлуки – це завжди приємна та радісна подія, багата на яскраві спогади та захопливі розповіді. Схожий настрій панував у нашій книгозбірні в неділю - під час осінніх сходин, які для маленьких тернополян організували члени Спілки української молоді.
    Цього разу СУМівці підготували для діток ряд цікавих ігор та пізнавальних розваг на тему «Поведінка на природі». Після традиційного привітання «Гартуйсь!», учасники пригадали події попередніх сходин, а також поділились враженнями від літнього відпочинку. Згодом, усі подивились відеоролик про поведінку дітей на природі. По перегляді, діти ділились своїми враженнями щодо поведінки головних героїв, розмірковували над тим, як би вчинив кожен із них у тій чи іншій ситуації.
    На завершення, СУМівці запропонували учасникам пограти у цікаву гру «Бджоли». На прикладі цих працьовитих та жвавих комашок, діти вчились бути організованими, дружними, а також намагались уявити себе маленькою, але дуже важливою та потрібною часточкою великої бджолиної сім`ї. Завершились сходини дружнім чаюванням із медом та печивом.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 2, всього 1313
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua