Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Інтерактивна година «Безпека в Інтернеті»

10.09.2014
      10 вересня учні ЗОШ № 3 групи продовженого дня завітали до відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів на інтерактивну годину під назвою «Безпека в інтернеті». Про те, що «мандрівки» соціальними мережами можуть бути не лише цікавими та захопливими, але й дуже небезпечними, дітям розповіла бібліотекар Галина Стецій.
    Згодом, ведуча запросила школярів переглянути відеоролик про довірливу дівчинку Оленку, яка дуже полюбляла проводити вільний час, спілкуючись з віртуальними друзями. По завершенні перегляду, діти аналізували побачене, а також розмірковували над тим, як би у тій чи іншій ситуації повівся кожен із них.
    Вчитель Галина Василівна Галайко подякувала працівникам книгозбірні за оригінальний формат, а також за вдалий вибір теми заходу: «Сучасний ритм життя, нинішня ситуація в країні – вимагають від нас, дорослих, більше дбати про безпеку підростаючого покоління як у реальному, так і у віртуальному вимірах, то ж такі інтерактивні години є надзвичайно актуальними та корисними».


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 2, всього 972
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua