Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Відкриття книжково-ілюстративної виставки під назвою «Моя Україна – велика країна, весь всесвіт для мене вона!»

21.08.2014
  21 серпня – напередодні головного державного свята - Дня незалежності України, у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей відбулося урочисте відкриття книжково-ілюстративної виставки під назвою «Моя Україна – велика країна, весь всесвіт для мене вона!». Одягнені у яскраві національні костюми, юні патріоти Тернопілля завітали на свято разом зі своїми родинами. Дійство розпочалося з виконання учасниками заходу Національного Гімну України.
  Про нелегкий шлях творення української державності розповіла головний бібліограф книгозбірні Марія Колопенюк.
  Бібліотекарі Марія Зьомко та Тетяна Хованець ознайомили присутніх із розділами експозиції, а також продемонстрували деякі книги, представлені на виставці. Працівники бібліотеки творчо підійшли і до оздоблення стелажів, на яких розміщена література. Багряні кетяги калини, жовто-блакитний стяг, а також символ волі – український тризубець, стали окрасою книжкових полиць та всієї книгозбірні. Подорож у часі здійснили гості заходу, переглядаючи відеоматеріал 23-річної давності, що відображає найважливішу подію в історії нашої держави – проголошення незалежності України.
  Чудовим доповненням святкової атмосфери заходу стала виставка патріотичних світлин читачів нашої бібліотеки «Українець – це на все життя», а також зворушливе читання віршів про Україну юними користувачами книгозбірні. У складний для нашої держави час, маленькі українці підтримали Батьківщину щирими словами любові та відданості, а також просили в Бога миру та спокою для нашої країни.
 


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 4, всього 1571
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua