Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Година пам'яті «Не вмре героїв вічна шана, із болем змішана гірким»

23.05.2014
    На долю нашої Батьківщини випало багато випробувань. Розташована в самісінькому серці Європи, Україна завжди приваблювала ласих на здобич сусідів своїми природними багатствами. Якою була би наша країна сьогодні, якби на сторожі її незалежності та єдності не стояли мужні лицарі – вірні сини України?
    До Дня Героїв України 23 травня у нашій бібліотеці відбулась година пам`яті «Не вмре героїв вічна шана, із болем змішана гірким», на яку завітали вихованці гімназії Гармонія. Почесним гостем заходу став старший науковий співробітник історико-меморіального музею політичних в`язнів Ігор Олещук. Він поділився із школярами цікавими історичними фактами, пов`язаними з подвигами славних українських воїнів, які не шкодували ні здоров`я, ні життя у боротьбі за волю Батьківщини.
    Не оминув у своїй розповіді Ігор Андрійович і сучасних патріотів України, відвагою та мужністю яких захоплюється увесь світ. Насамкінець гість побажав представникам молодого покоління сили, мудрості та натхнення, щоби завершити будівництво сильної держави - багатої матеріально та духовно.
 Чудовим доповненням заходу стала книжково-ілюстративна виставка «Невмирущий дух героїзму», яку підготували працівники відділу обслуговування 5-11 класів.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 5, всього 1283
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua