Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Година безпеки «Комфортно там, де безпечно»

04.04.2014
  Привабливість світу дитинства у тому, що малюки не розуміють і не дотримуються загальноприйнятих норм і правил поведінки. Але іноді ця дитяча безпосередність і невгамовна цікавість можуть призвести до сумних, а іноді й трагічних наслідників. Ми, дорослі, у будь який спосіб повинні пояснювати юних дослідникам як потрібно поводитись в тій чи іншій ситуації, як користуватись різними приладами і які речі взагалі не можна брати до рук.
    «Комфортно там, де безпечно» - під такою назвою було проведено годину безпеки для учнів 4-А класу ТНВК № 1 у відділі обслуговування дошкільників та учнів молодшого шкільного віку. Під час заходу школярі пригадали різноманітні ситуації, пов’язані із із загрозою небезпеки життю та здоров’ю людини. Про те що робити у таких випадках і як надати першу медичну допомогу дітям розповів лікар-хірург II міської лікарні, тренер по навчанню населення, волонтер Червоного Хреста Віктор Шацький. Для більш детального засвоєння отриманої інформації було використано мультимедійну презентацію про надання першої медичної допомоги.
    Головна медсестра обласної організації товариства Червоного Хреста Марія Кокіс каже, що навчати основам БЖД можна навіть дошкільнят, адже добре надана перша медична допомога може врятувати людське життя.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 2, з початку місяця 4, всього 1324
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua