Для дітей / Читаємо / Смачні сторінки / «Удавчики»
«Удавчики»
- 150 гр. сиру
- майже склянку борошна
- 1 яйце
- 1 ст.лож.цукру
- щіпка солі
- трохи соди (на кінчику ножа)
Начинка - тонкі сосиски в натуральній оболонці.
Сосиски промити теплою водою і висушити паперовим рушником (не чистити). Замісити тісто з перерахованих інгредієнтів. Тісто виходить не дуже туге (можна по ходу ще борошно підсипати).
Тепер розділити тісто на 8 частин і розкачати ковбаску, довгою в 2 рази більше ніж сосиска, з одного кінця зробити тонше - це хвостова частина, обмотати сосиску так, щоб "голова" удава була сверху. Із двох чорних перчинок зробити очки, а шматочок помідори або перчика-це язик. Випікати при температурі 180 градусів, 25 хв.
Сосиски промити теплою водою і висушити паперовим рушником (не чистити). Замісити тісто з перерахованих інгредієнтів. Тісто виходить не дуже туге (можна по ходу ще борошно підсипати).
Тепер розділити тісто на 8 частин і розкачати ковбаску, довгою в 2 рази більше ніж сосиска, з одного кінця зробити тонше - це хвостова частина, обмотати сосиску так, щоб "голова" удава була сверху. Із двох чорних перчинок зробити очки, а шматочок помідори або перчика-це язик. Випікати при температурі 180 градусів, 25 хв.