Для дітей / Читаємо / Смачні сторінки / Курчатка - циплятка

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 


 



  • 4 яйця
  • куряче філе(відварене ) або інше мясо 100 гр.
  • морква варена 1 шт.
  • сир твердий або сир домашній 50 гр.

Для прикрашання: редис або червоний солодкий перець, гвоздика…


  Яйця відварити і остудити. Очистити від шкаралупи. Акуратно ножем розрізати білок, як лілія. Жовток вийняти.
  Філе, моркву і сир перетерти в блендері в пюре. Жовтки натерти на тарілку.
  З пюре формуємо тільця курчат, руки мачати у воду. Обваляти в жовтках і відразу ставити в білок.
 Зробити гребінчик зверху, носик і очки.