Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2011 рік / 29 квітня 2011 р. Шукали "Козацький скарб"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Чайківська, Н.
Шукали "Козацький скарб" [Текст]: [ в обласній бібліотеці для дітей відбулася репрезентація книги "Козацький скарб" І. Мацко та Б. Мельничука] / Н. Чайківська // Вільне життя. - 2011. - 29 квітня. - С. 5.


Шукали
"Козацький скарб"

     У читальному залі Tернопільської обласної бібліотеки для дітей відбулася репрезентація нової дитячої книги «Козацький скарб», авторами якої є наші краяни Ірина Мацко та Богдан Мельничук.
       Казка «Козацький скарб» зачепила душу багaтьох - і тих, хто її творив, і тих, хто її потім читав чи майстерно малював героїв твору. Прочитавши книгу, не залишились байдужими до пригод своїх ровесників і учасники нашої зустрічі - учні 5-Б класу ЗОСШ N18. Вони разом зі своїм вчителем Марією Петрівною Лабінською інсценізували один із розділів книги, який має назву «Панські покої». За це кожен з них отримав від видавця в дарунок книгу «Козацький скарб» з автографами авторів.
        Учасників заходу захопило майстерне виконання заслуженим артистом України Левком Корженевським козацьких пісень під музичний супровід кобзи - головної героїні казки.


Haдiя ЧАЙКІВСЬКА.