Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 Наталка Михно

    Наталка Михно народилась 25 червня 1973 року народилася в Івано-Франківську. Усе своє свідоме становлення пройшла у Теребовлі.
    1990—1995 рр. — студентські роки в Тернопільському державному педагогічному інституті на філологічному факультеті.
    1994—2004 рр. — вчителювання у Теребовлянській гімназії. Спілкування з юними ровесниками незалежності та обов'язок виховати гідними людьми власних дітей привели мене до усвідомленого рішення перестати бути пасивною, бо, як відомо, пасивні люди є небезпечні для суспільства... Надто для того суспільства, котре щойно починає рухатися до поступу...
    Творчість: "Зрештою, коли шукаєш шлях, то неодмінно знаходиш... А вже на власній дорозі ти не зблудиш..."



 
           
    Михно, Н. Аристократи духу / Н. Михно. - Тернопіль: Джура, 2008. - 228 с. 

    Авторка сподівається, що ця книга приведе читача до усвідомлення того, що у його українському світі тільки тоді буде гармонія, коли в його серці запанує любов.
 

















     Михно, Н. Скарби твого міста: Теребовля / Наталка Михно. – Львів: Астролябія, 2011. – 47 с.: іл.
 
       Скарби твого міста: Теребовля" Наталки Михно — є першою книжкою із серії "Мандрівка Україною". Це видання — оригінальний підхід до подання легенд назв міст, сіл та селищ України, переказів про історичні особи, події та факти.














     
   Михно, Н. Скарби твого селища: Микулинці / Наталка Михно; фоток. Н. Балянт. – Львів: Астролябія, 2011. – 47 с.: іл.


    «Скарби того селища: Микулинці» Наталки Михно – є другою книжкою із серії «Мандрівка Україною». Це видання – оригінальний підхід до подання легенд назв міст, сіл та селищ України, переказів про історичні особи, події та факти.
Для широкого кола читачів.












Михно, Наталка.
     Сила духу / Н. Михно ; ред. К. Семенчук ; іл. Г. Ткачик ; іл. Б. Ткачика ; фот. Ю. Зелененького ;. — Тернопіль : Джура, 2017. — 207с. : іл.,


Авторка сподівається, що ця  книга приведе читача до усвідомлення того, що в українському світі тільки тоді буде гармонія, коли в його серці назавжди запанує любов до України.