Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2014 рік / 21 листопада 2014 р. "Багатогранний світ любові та мистецтва"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
Пилипчук, У. Багатогранний світ любові та мистецтва [Текст]: [в ОБД відбулися заходи за участю відомої тернопільської письменниці В. Семеняк-Штангей] / У. Пилипчук // Вільне життя. - 2014. - 21 листопада. - С. 8.

   Цими днями у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей відбулось два заходи за участю відомої тернопільської письменниці, журналістки, фотохудожниці Валентини Семеняк-Штангей.
     На творчу зустріч із літераторкою завітали учні 7А класу школи №24, а також шкільний бібліотекар Любов Назар. Вона представила книги Валентини Семеняк-Штангей, які є чудовим зразком сучасної української літератури та користуються неабияким попитом серед юних читачів. Письменниця зазначила, що в основі всіх її творів лежать сюжети з реального життя, які є невід'ємною часточкою її внутрішнього світу.
     Другий захід - репрезентація  фоторобіт  Валентини Миколаївни «Вихоплені миті з життя», яку представили в залі інтернет-центру. Валентина Семеняк-Штангей щедро ділилась враженнями від своїх численних подорожей, які є невичерпним джерелом натхнення. Вона зізнається, що найбільше спогадів залишилось від вояжу до країни контрастів – Індії. 
   На згадку про цю дивовижну фотомандрівку, Валентина Семеняк – Штангей презентувала колективу книгозбірні справжню індійську перлину – саме ту, яка зображена на одній із фотографій.

Уляна Пилипчук –
працівниця обласної бібліотеки для дітей