Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
  
                                                    Іван Кузишин 
 
   Кузишин Іван Іванович народився 17 лютого 1962 року в смт Гримайлів Гусятинського району Тернопільської області, українець, освіта вища.
      У 2003 році атестований на звання “майстер сучасного декоративно-прикладного мистецтва” (народний майстер художньої вишивки).
Працює у Тернопільському обласному методичному центрі народної творчості на посаді провідного методиста з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
   За час роботи на посаді провідного методиста підготував і провів більше 80 виставок образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва у містах Київ, Тернопіль і Тернопільської області. Автор більше 100 публікацій у республіканських, обласних, районних газетах. Багаторазово висвітлював інформацію про майстрів, художників, умільців нашого краю на обласному телебаченні і радіо, започаткував серію публікацій в обласній газеті “Нова Ера” про відомих митців Тернопільської області. Організовував і надавав практичну і методичну допомогу у проведенні більше 20 персональних виставок народних майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
   Багаторазово нагороджений дипломами, грамотами, подяками обласної державної адміністрації, обласної ради, управління культури облдержадміністрації, Тернопільського обласного методичного центру народної творчості.



 
 
    Кузишин, І. Великодня писанка / Іван Кузишин. - Тернопіль: Воля, 2009. - 47 с.: іл.