Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2010 рік / 30 квітня 2010р. І ти спитай у свого Янгола

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
к. Федчина, Л.
І ти спитай у свого Янгола... [Текст] : [в обласній бібліотеці для дітей відбулася зустріч із письменницею В. Семеняк - Штангей] / Л. Федчина // Вільне життя. - 2010. - 30 квітня. - С.1


І ти спитай у свого Янгола

В обласній бібліотеці для дітей відбулася зустріч із письменницею, журналісткою Валентиною Семеняк-Штангей. Пані Валентина є дипломантом літературного конкурсу четвертої міжнародної виставки «Православна моя Україно», де серед 73 представників з і України, Росії, Італії та Грузії зайняла друге місце, а у Всеукраїнському пітературно-краєзнавчому конкурсі ім. Мирона Утриска — перше.
Учні 5~Б класу Української гімназії ім. І. Франка ознайомились із книгами письменниці, побачили її фотороботи; якими вона часто ілюструє їх.
Під час зустрічі було репрезентовано, книжку Валентини Миколаївни «Спитай у свого Янгола», в якій ідеться про пригоди незвичайної дівчинки. Вона бачить Тонкий Світ, спілкується з Янголом-Охоронцем, котрий через неї передає людям цікаву інформацію. Таких дітей народилося в останнє десятиріччя на нашій планеті дуже багато. Саме вони — наша надія на майбутнє.

Леся Федчина,
завідуюча відділом
обласної бібліотеки для дітей