Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2013 рік / 4 жовтня 2013р. "Бібліотека поповнила свої фонди новими виданнями"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 к Шеховцова, Т. Бібліотека поповнила свої фонди новими виданнями [Текст]: [відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек в обласній бібліотеці для дітей] / Т. Шеховцова // Свобода. - 2013. - 4 жовтня. - С.2. - (До свята).

Бібліотека поповнила свої фонди новими виданнями

    Відзначення 15-ої річниці Всеукраїнського Дня бібліотек в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей пройшло на ура! Працівники й гості бібліотеки, серед яких і представники влади, були зачаровані проведеним дійством. 
   Особливе захоплення викликало проведене працівниками бібліотеки розслідування серед читачів, випадкових перехожих, а також у департаменті культури, релігій та національностей щодо ставлення до бібліотек і бібліотечної справи.
    Велика подяка і нашим партнерам – видавництву «Навчальна книга – Богдан», в особі його директора  Богдана 
Будного за співпрацю і за подаровані книги. Адже він уже протягом 15 років вітає бібліотеку у день свята і дарує книги.
Ми також вдячні директорові департаменту культури Григорію Шергею за подаровану книгу «Кордишів: минуле та сьогодення», автором якої він є. На свято завітали заступник директора департаменту культури ОДА Михайло Франків, представник обласної ради. Власне до обласної ради ми маємо ряд побажань. Адже, вона, як і облдержадміністрація, упродовж багатьох років сприяє виданню книг авторів Тернопілля. Побачили світ уже сотні видань, які презентують історичне, наукове, літературно-мистецьке життя нашого краю. Хотілося б ці книги бачити у фондах нашої бібліотеки. Проте, на їх придбання не виділені кошти, а Всеукраїнський день бібліотек – чудова нагода для подарунків, яких, на жаль, ми не отримали.
  Тому, щоб поповнити фонд бібліотеки, наші працівники до свята добровільно пожертвували власні кошти і придбали 25 примірників книг, які вкрай необхідні нашим читачам.
   Дякуємо всім, хто долучився до проведення свята, і будемо плекати надію, що високопоставлені чиновники колись повернуться обличчям до проблем бібліотек.


Шеховцова Т.І.,
завідувачка відділу комплектування і обробки літератури
Тернопільської обласної бібліотеки для дітей