Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2013 рік / 24 липня 2013р. "Бібліомістечко" на ярмарку

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
     к Стецій, Г. "Бібліомістечко" на ярмарку [Текст]: [обласна бібліотека для дітей репрезентувала на міжрегіональному ярмарку у Львові інноваційні проекти] / Г. Стецій // Вільне життя. - 2013. - 24 липня. - С.11. - (Книгозбірня поруч).

«Бібліомістечко» на ярмарку

    Нещодавно в Українському католицькому університеті проходив Міжрегіональний ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє». Захід проводили в рамках програми «Бібліоміст».
    Упродовж двох днів майже 200 учасників із Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької та Хмельницької областей представляли проекти, скеровані на задоволення різних потреб громад.
   Тернопільська обласна бібліотека для дітей репрезентувала на ярмарку одну з популярних серед маленьких читачів форм роботи - заняття за методикою відомого італійського педагога Марії Монтессорі, які розвивають здібності дитини. Присутні на ярмарку охоче брали участь в майстер-класах, іграх. Високо оцінили таку активність представники Міністерства культури, «Бібліомоста», колеги.

Галина Стецій