Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
Футбол - гра мільйонів
Гімнастика продовжує молодість людини
Спорт - це життя
     
   Спорт сприяє продовженню людського життя, укріплює здоров’я і взагалі дуже позитивно діє на кожну людину. Виконуючи фізичні вправи велика частина людей може обійтися без медицини.
   Гіппократ писав: «Гімнастика, фізичні вправи, ходьба повинні міцно ввійти в повсякденний побут кожного, хто хоче зберегти працездатність, здоров’я, повноцінне і радісне життя».
    Спортивні заняття приносять велику радість. Видів спорту – велика кількість, і кожен може обрати собі той, який йому до смаку.
    Про спорт багато говорять. Кожен телеканал має свою спортивну програму, в Інтернеті ви знайдете велику кількість інформації цієї тематики. А чи вам відомо, що про спорт написано багато книг?
    Ми вирішили це перевірити, організувавши книжкову виставку «Дорога в країну ЗДОРОВ’Я», на якій представлені несправедливо забуті книги про найдавніший вид діяльності людей – спорт, який приносить користь, здоров’я та неабияке задоволення!
     З першого розділу виставки «Спорт – це життя» ви дізнаєтесь про серйозну працю над собою, над своєю фізичною та інтелектуальною суттю, про шлях людини до здоров’я, сили і довголіття.
    Другий розділ «Гімнастика продовжує молодість людини» познайомить вас з трьома видами гімнастики: спортивною, художньою та акробатикою.
      А чи цікаво вам дізнатись про сьогодення футболу? Де і як виник цей вид спорту? Чи справді він властивий лише представникам сильної статі? Про це вас повідомлять книги з останнього розділу виставки: «Футбол – гра мільйонів».
Розділ I. Спорт – це життя

                                       Розділ II. Гімнастика продовжує молодість людини

      Розділ III. Футбол – гра мільйонів

 

odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua