Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2013 рік / 31 травня 2013р. "Свято дитинства із книгозбірнею"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
   к Золотнюк, А. Свято дитинства із книгозбірнею [Текст]: [обласна бібліотека для дітей організовує свято дитинства "Хай сонцю і квітам всміхаються діти"] / А. Золотнюк // Вільне життя. - 2013. - 31 травня. - С.5.

Свято дитинства із книгозбірнею

   День захисту дітей припадає на перший день літа. Аби привернути увагу громадськості до їхніх проблем, 1 червня у Тернополі на Театральному майдані та біля фонтану «Кульбабка» обласна бібліотека для дітей організовує свято дитинства «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».
    Під час нього юні зможуть взяти участь у різноманітних акціях і дізнатися чимало цікавого. Свято відбудеться за підтримки торговельно-відпочинкового центру «Атріум».
   Цього дня перед обласною бібліотекою для дітей (вулиця Коперника, 17) діятиме ряд виставок. Серед них - нових надходжень, учнівських малюнків, робіт вихованців профспілкової школи мистецтв. Відбуватимуться вікторина, конкурс малюнка на асфальті, майстер-клас із роботи з повітряними кульками. Розпочнуться заходи об 11 годині.
  У приміщенні бібліотеки представлять книжково-ілюстративну виставку, фотовиставку кращих читачів книгозбірні.
     На Театральному майдані об 11 годині розпочнеться бібліотечний флешмоб, тоді ж стартує акція «Міняю кульку на віршик». Крім іншого, відбуватимуться рухливі ігри та розваги для дітей і літературні забави.

А. Золотнюк.