Архів документів / Надходження (архів) / Надходження 2013 року / Лютий 2013 / Література для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 

   Хаткіна, Н. В. Улюблені казки / Наталія Хаткіна; худ. О. Зарбі-Гальчук. - Донецьк: БАО, 2012. - 48 с.: іл. 

  Ще в ранньому дитинстві ми знайомимося з казкою. Вона вчить нас розрізняти добро і зло, берегти природу, любити і поважати людину.
Увазі маленьких читачів пропонуються п’ять чудових народних казок. Веселі кольорові ілюстрації зроблять читання насправді цікавим і захопливим.
   Видання адресоване дітям дошкільного і молодшого шкільного віку, а також їхнім дбайливим батькам.









    Ткачук-Гнатович, Т. Вірші про найкращі пори: від сніжинки до комори: для дітей мол. шк. віку / Тамара Ткачук-Гнатович; худ. С. Костишин. - Тернопіль: Терно-граф, 2012. - 80 с.: іл.
 
Дорогі діти і дорослі читачі!
    Звертаюсь до Вас із найщирішими словами подяки за те, що Ви придбали цю книжечку і запрошую доторкнутися душею до нашої мальовничої природи з її неповторною чистотою, нев’янучою красою, незвичайними дивами, адже - лише від всіх нас залежить побачити, оцінити, зберегти цю велич.
    З повагою автор.







    Гофман, Е. Т. А. Казки : для мол. та серед. шк. віку / Ернст Теодор Амадей Гофман ; пер. з нім. та передм. Є. Поповича ; іл. Л. Горошко. — Вид. 3-тє, без змін. — К. : Національний книжковий проект, 2011. — 160 с. : іл. — (Бібліотека шкільної класики).


    Казки, які ви тримаєте в руках, належать видатному письменникові, класикові німецької літератури Е. Т. А. Гофманові. Написані на початку XIX століття, вони і нині залишаються улюбленими творами для дітей як в Україні, так і в усьому світі.