Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2013 рік / 4 cічня 2013 р. "Новорічний карнавал"

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
    к. Нецко, С. Новорічний карнавал [Текст]: ["Бібіломістечко" обласної бібліотеки для дітей запросило читачів на новорічний карнавал] / С. Нецко // Вільне життя. - 2013. - 4 січня. - С. 3.

Новорічний карнавал

«Бібліомістечко» обласної бібліотеки для дітей запросило маленьких «чомусиків» (діток від 4 до 6 років) на новорічний карнавал. Лісова красуня Ялинка, Дід Мороз і Снігуронька зустрічали гостей: Зайчика і Вовчика, Гусара, Білосніжку, Принцесу, Людину-павука та інших діток в яскравих костюмах.
Щирі вітання від Діда Мороза і Снігуроньки отримав кожен. А веселим хороводом «У лісі-лісі темному» учасники свята вшанували красуню ялинку, без якої Новий рік - не свято. На святі було все: калейдоскоп конкурсів, ігор та загадок, які «чомусики» відгадували з великим захопленням, отримуючи нагороди - солодкі призи. А гра «Рукавичка» розкрила дотепність і кмітливість кожної дитини.
Творчо та активно проявили себе дітки в конкурсі віршів і танців. Гусар Женя, зайчик Станіслав, білосніжка Даринка, вовчик Владислав, принцеси Яночка та Софійка, сніжинка Христинка, людина-павук Ростислав, Валентин і Томочка виявилися справжніми артистами-декламаторами. А найбільше вразила маленька танцівниця Вікторія своїм запальним хіп-хопом.
Усі малята отримали новорічні подарунки від Діда Мороза і його онуки. З гарним настроєм, цікавими враженнями і щирими усмішками діти ще довго не покидали святковий зал «Бібліомістечка».

Світлана Нецко,
бібліотекар обласної бібліотеки для дітей.