Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 
    Вченим стало цікаво, яка буде реакція людей, якби в їхній країні заборонили або відключили Інтернет.

  • 67% опитаних переїхали б іншу країну, де таких проблем з Інтернетом немає. Все це тому, що для них дуже важливо залишатися на зв'язку в Facebook, Twitter і т.д., ніж патріотизм до своєї країни і прихильність до будинку.

  • 14% говорять, що, можливо, вони впали в глибоку депресію, тому що довгий час не знали б як і чим себе зайняти. Для більшості це самий основне джерело отримання емоцій і інформації.

  • 11% навпаки зраділи такій події. Багато хто з них розуміють і усвідомлюють, що вони залежні від інтернету і від соціальних мереж. Через постійне проведення часу перед комп'ютером, у них часто не вистачає часу навіть на приведення себе в порядок і близькі люди ображаються, що з ними стали менше проводити часу.

  • 6% вважають, що в перший час замінили б інтернет на комп'ютерні ігри, а потім би знайшли для себе нову розвагу.

  • Є такі люди, які живуть інтернетом, всі події їхнього життя проходять в мережі. Їм навіть важко уявити своє життя без віртуального спілкування. 2% таких людей готові на самогубство в разі відключення інтернету.

      Отримавши такі дані вчених вразило те, наскільки залежними стали від інтернету люди, особливо підростаюче покоління. Вони вважають, що таке прогресивний розвиток всесвітньої мережі може бути небезпечним для людей в майбутньому.