Про нас / Про нас пишуть / Публікації за 2011 рік / 23 листопада 2011 р. З гітарою навколо світу

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 
к. Карпич, О.
З гітарою навколо світу [Текст]: [музична мандрівка ансамблю "Веселі нотки" в обласній бібліотеці для дітей] / О. Карпич // Вільне життя. - 2011. - 23 листопада. - С. 7. - (Бібліотечні новини).

З гітарою навколо світу

     Шість струн, трохи дерева, непогана координація руху - це той мінімум, який потрібен кожному, щоби зробити перші кроки у грі на гітарі. А ще, звісно, велике бажання.
    Саме так і починають свій шлях до чарівного світу гітари учасники ансамблю «Веселі нотки» на чолі з керівником Оксаною Степанівною Дячиною, який працює при центрі дитячої і юнацької творчості Тернополя.
    Днями юні музиканти разом із працівниками відділу мистецтв та користувачами обласної бібліотеки для дітей здійснили музичну мандрівку «З гітарою навколо світу». Вони продемонстрували свою майстерність гри на найромантичнішому музичному інструменті, подарувавши слухачам запальний рок-н-рол, пристрасне «Аргентинське танго», величний «Київський вальс», українські пісні-романси та багато інших музичних творів.
     Зустріч закінчилась бурхливими оплесками зачарованих прекрасною музикою. На знак подяки за приємні хвилини насолоди юні виконавці отримали у подарунок книги та солодощі від адміністрації бібліотеки.
 
О. Карпич, завідувачка відділу мистецтв
обласної бібліотеки для дітей.