Про нас / Cтруктура бібліотеки / Відділи бібліотеки / Відділи бібліотеки / Інформаційно-бібліографічний відділ / Методична допомога з питань бібліографії дитячим бібліотекам області

Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей
 
 
Шановні колеги!
 
  У відповідь на численні звернення бібліотекарів дитячих бібліотек області, шкільних бібліотекарів з проханням надати нові матеріали з питань бібліографічних занять, пропонуємо Вашій увазі добірку бібліотечних уроків, які Ви можете використати в практиці своєї роботи. Матеріали надруковані в професійних журналах за 2011 - 2017 роки. 
 Щорічно в усі центральні дитячі бібліотеки області розповсюджується календар «Знаменні і пам’ятні дати» на наступний рік, в якому відображені імена українських та зарубіжних ювілярів: письменників, представників мистецтва, суспільно-громадських діячів, а також митців Тернопілля. Наведені основні політичні та релігійні свята України, а також міжнародні культурно-мистецькі дати та дати, що стосуються захисту та життєдіяльності дітей і підлітків. Центральним дитячим бібліотекам області та міста розсилається також і інша видавнича продукція відділу: консультації, соціологічні дослідження, бібліографічні покажчики, бібліографічні довідники, інформаційні та рекомендаційні списки літератури та інші.
      Дивись на карті сайту бібліотеки у розділи: «Підготовка та видання різноманітних бібліографічних матеріалів»«Інформування керівників дитячого читання про нові надходження».