Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Урок-лекція "Треба бити на сполох"

01.12.2014
     1 грудня - у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, працівники відділу обслуговування учнів 5-11 класів провели для вихованців Української гімназії імені Івана Франка урок-лекцію «Треба бити на сполох». На заході були присутні учні 7В та 7Б класів, а також педагоги – Наталя Петрівна Чирська та Галина Ярославівна Зуляк.
     Бібліотекар Леся Федчина навела сумну статистику жертв цієї страшної хвороби у світі, Україні та місті Тернополі зокрема, а також назвала імена відомих людей, життя яких обірвав СНІД.
     Про шляхи інфікування та методи профілактики СНІДу, гімназистам розповіла завідувачка відділу обслуговування учнів 5-11 класів Ірина Маруняк. Вона також запропонувала школярам взяти участь у цікавій вікторині, за правилами якої, на кожну ствердну відповідь із ряду запитань, аудиторія відповідала оплесками. По завершенні лекції, увазі присутніх було презентовано книжкову виставку під назвою «Молодь і СНІД», яка розкриває одну з глобальних проблем сучасності – проблему боротьби зі СНІДом. Із даною експозицією можна ознайомитись, завітавши до залу абонементу відділу обслуговування учнів 5-11 класів.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 3, всього 1183
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua