Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Семінар-практикум на тему «Нові стандарти професійної діяльності – шлях до підвищення соціальної ролі бібліотек для дітей»

19.11.2014
   19 листопада 2014 року у нашій бібліотеці відбувся семінар-практикум на тему «Нові стандарти професійної діяльності – шлях до підвищення соціальної ролі бібліотек для дітей». До участі у семінарі було запрошено завідуючих центральними районними бібліотеками для дітей, яких об`єднала спільна мета – підвищення професійної майстерності працівників дитячих книгозбірень.
   Зі вступною промовою до колег звернулась директор ТОДБ Надія Новіцька. Вона акцентувала увагу на основних напрямках державної політики з питань виховання дітей та учнівської молоді, а також запросила представників районних бібліотек для дітей до тісної співпраці.
Заступник директора з наукової роботи Надія Чайківська ознайомила присутніх з особливостями планування роботи дитячих бібліотек на 2015 рік.
  Методи та види інноваційної діяльності, як основи розвитку сучасної бібліотеки – на цих принципах побудувала свій виступ Тетяна Хованець – завідувачка науково-методичним відділом книгозбірні.
  Ключові критерії оцінки сучасної дитячої літератури розкрила у своїй доповіді завідувачка відділу комплектування та обробки літератури Тетяна Шеховцова.
  А от молоді фахівці сектору інформаційних технологій та електронних ресурсів виступили із темою «Соціальні мережі як засіб реклами послуг бібліотеки». Також, до слова було запрошено завідувачку відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Галину Стецій, яка поділилась із колегами досвідом роботи з наймолодшими читачами.
  Не обійшлося і без приємних несподіванок. По завершенні семінару-практикуму було проведено творчу зустріч із письменниками Тернопілля: Євгеном Безкоровайним, Тамарою Ткачук-Гнатович та Любов`ю Малецькою. Митці подарували усім присутнім незабутні хвилини насолоди, зачитуючи власні вірші та декламуючи поезії неперевершених класиків української літератури.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 7, всього 1043
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua