Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Сходини "Хороші манери"

26.10.2014
     Мабуть, для усіх діток, а, зрештою, і для дорослих, є добре знайомим звертання: «будь чемним!». Але, у той час, коли дорослій людині легко зберігати спокій та рівновагу в тих чи інших обставинах, дітвора не в змозі стримати у собі вихору емоцій та цікавості.
    Як же спрямувати увесь цей потік невичерпної дитячої енергії у правильне русло і що робити для того, аби здобути репутацію чемної та вихованої людини? Над цими питаннями міркували юні тернополяни, які 26 жовтня взяли участь у недільних сходинах, організованих членами Спілки української молоді Тернополя.
    Під час заходу діти вчились акуратно складати одяг та вішати його на вішачки. Ведучі, в свою чергу, ознайомили усіх присутніх із поняттям «однострій», а для прикладу – продемонстрували СУМівську форму. Ще одним кроком на зустріч гарним манерам став перегляд мультфільму про неслухняну дівчинку, яка зуміла змінити свою поведінку на краще і, з допомогою загадкового чарівника, стала чемною.
    Разом із СУМівцями діти також здійснили уявну подорож до «Країни добрих дітей», а на завершення – саморуч виготовили коробочки, у яких можна зберігати деякі особисті речі.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 3, всього 1171
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua