Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Екскурсії бібліотекою

05.10.2014
     З початком навчального року у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей було проведено ряд цікавих екскурсій. Юні читачі шкіл міста Тернополя та області, які завітали до книгозбірні разом зі своїми вчителями, дізнались багато цікавих фактів з історії книгозбірні, ознайомились із її традиціями, а також поповнили лави користувачів ТОДБ.
Так, для діток молодшого шкільного віку, було проведено екскурсію у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. Школярики із задоволенням ділились з бібліотекарями своїми враженнями від літніх канікул, розповідали про книги, які читали під час вакацій. В свою чергу, працівники відділу ознайомили «поважних гостей» із книжковими новинками, а також запропонували трохи розважитись – поринути у віртуальні пригоди із допомогою мультимедійного пристрою «Kinect».
    Екскурсії для старшокласників проводились у відділі обслуговування учнів 5-11 класів. Працівники книгозбірні ознайомили школярів з історією, традиціями, розповіли про «книжкові сенсації» бібліотеки. Дітям було дуже цікаво побачити і навіть потримати в руках видання різного формату та розміру – від мініатюрного кишенькового і до вражаюче великого.
Із розмаїттям молодіжної періодики, а також літературою, яка допомагає розвивати творчі здібності дитини, школярів ознайомили працівники відділу мистецтв.
     Не оминули учасники екскурсій і нагоди позайматися в інтернет-центрі ОДБ, де наші користувачі із задоволенням проводять вільний час, а також шукають потрібну інформацію в мережі інтернет.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 1, всього 1222
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua