Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Дитяче свято "Веселковий світ дитинства" (До Міжнародного дня захисту дітей)

01.06.2014
    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли здоровими, щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни, прославляли свої родини і рідний край.
    З нагоди цього дня Тернопільська обласна бібліотека для дітей організувала для своїх відвідувачів дитяче свято «Веселковий світ дитинства».
Незважаючи на похмуру дощову погоду, 1 червня у бібліотеці було гамірно і весело. Головна героїня свята Ігруня-мандрівниця, яка понад усе любить грати і мандрувати, запросила відвідувачів здійснити круїз-вікторину «До міста казок», взяти участь у майстер-класі із виготовлення смайлика «Смайлик дарує посмішку», позмагатися у конкурсі малюнків на повітряних кульках «Я малюю свою мрію». Крім того, усі дітки залюбки брали участь у вікторинах, конкурсах та розвагах, які відбувались в рамках ігрової програми «Дозвілля з бібліотекою». Найкмітливіші та найерудованіші учасники свята отримали заохочувальні призи.
    Весело було не тільки дітям, а і їхнім батькам, які також були активними учасниками цього свята, разом вирішували складні завдання та шукали відповіді на запитання вікторин, мандруючи книжковими лабіринтами «Міста казок».
Дякуємо усім, хто приєднався до бібліотечного свята, яке дало старт літнім читанням «Літо в країні Читалії».
    Отож, впродовж літніх канікул бібліотека запрошує усіх бажаючих до літнього кінозалу «Мультитек@», пропонує побавитись в рухливі ігри на «Кinect-майданчику», пограти в інтелектуальні ігри, здійснити віртуальні мандрівки, стати учасниками інтерактивних ігор, і звичайно, прочитати захоплюючі книги. Найактивніші учасники Літніх читань отримають подарунки та бонуси на користування додатковими бібліотечними послугами.
    Тож не гайте часу, та мерщій до бібліотеки!!! Літо розпочалося!!!


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 2, всього 1728
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua