Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Літературна гостина - "Віра Паронова - перекладач казки О.С. Пушкіна "Казка про золотого півника""

23.05.2014
     3 травня у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів відбувся захід, приурочений 180-річчю створення казки Олександра Сергійовича Пушкіна «Казка про золотого півника».
    
На літературну гостину завітали учні 4 школи групи продовженого дня разом із вчителем Аллою Качуровською. Гостею заходу стала письменниця нашого краю Віра Паронова, яка є перекладачем «Казки про золотого півника» та інших творів Олександра Пушкіна.
    Ведуча заходу Галина Стецій ознайомила школярів із біографією поета, запропонувала пригадати улюблені казки як українських, так і російських авторів. Діти дізнались, що легендарний російський літератор Олександр Пушкін написав багато чудових творів для малечі.
    Гостя заходу Віра Паронова уперше зачитала уривок із твору «Казка про мертву царівну та сім богатирів», над перекладом якої саме працює. Найактивнішим учасникам заходу, а також вчителю Аллі Віталіївній письменниця подарувала книги з автографами. На завершення діти переглянули мультфільм «Про мертву царівну та сім богатирів».


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 9, всього 1687
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua