Вітаємо на сайті Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Всеукраїнська скайп-естафета «Навіки пам`ять збережем»

14.04.2014
Всеукраїнська скайп-естафета «Навіки пам`ять збережем» об`єднала міста України, які 70 років тому були визволені від фашистських загарбників у роки Великої Вітчизняної війни.
«Місто, що вижило в пеклі війни» - таку назву отримала скайп-конференція, що відбулась 15 квітня у читальному залі Тернопільської обласної бібліотеки для дітей. Учасниками заходу стали учні 7 класу Тернопільської гімназії ім. І. Франка, їхній класний керівник, а також працівники бібліотеки. Віртуальними гостями заходу стали учні київської школи № 172, які зібралися у стінах Національної бібліотеки України для дітей щоби разом із тернопільськими школярами пригадати історичні події на фоні яких відбулося звільнення окупованого Тернополя, а також вшанували пам`ять загиблих. Пригадати хронологію воєнних літ допомогла іще одна гостя скайп-естафети завідувачка відділу нової та новітньої історії Обласного краєзнавчого музею Любов Катеринюк. Ведучі заходу Ірина Пасько та Оксана Романюк згадали імена героїв, які поклали життя на вівтар свободи, а також продемонстрували фото Тернополя часів Великої Вітчизняної Війни. Для усіх учасників скайп-естафети працівники бібліотеки продемонстрували невелику відео презентацію із краєвидами нашого міста.
Попереджувальну довідку «Знищене, але незнищенне» підготували працівники інформаційно-бібліографічного відділу нашої бібліотеки. У довідці поміщено сучасні статті, а також інші бібліографічні матеріали присвячені визволенню Тернополя від фашистської окупації. Ця інформація може стати корисною для кожного, хто цікавиться історією рідного міста.


Статистика перегляду сторінки: сьогодні 1, з початку місяця 2, всього 1343
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua
odb.te.ua